Opel Vivaro
Napis Opel Vivaro

Opel Vivaro z dvema medosnima razdaljama, dvema višinama strehe in dvema razredoma mase zajema skoraj vse potrebe prevoza.

Opel Vivaro

Opel Vivaro z dvema medosnima razdaljama, dvema višinama strehe in dvema razredoma mase zajema skoraj vse potrebe prevoza.

Dejanska prilagodljivost

Dejanska prilagodljivost
Pri Opel Vivaru lahko izbirate med dvema višinama strehe, dvema medosnima razdaljama, dvema razredoma skupne mase vozila in petimi motorji. Izbirate lahko tudi med dvojnimi zadnjimi vrati, dvižnimi vrati, dodatnimi drsnimi vrati in predelno steno polne višine.

Največja prostornina za tovor, ki znaša 8,4 m³, je na voljo pri različici z dolgo medosno razdaljo in visoko streho, obr/emenitev pa je lahko od 960 do 1210 kg.

Konkurenčne dimenzije

Konkurenčne dimenzije
Zaradi raznolikosti modelov je Opel Vivaro nepogrešljiv partner pri delu. Tovorni prostor Opel Vivara furgon je na primer med najširšimi v razredu (1690 mm), Opel Vivaro kesonar pa ponuja povsem ravno tovorno površino, ki meri do 5,5 m².

Sistem Flex-Fix®

Sistem Flex-Fix®
Lepota Opel Vivara je v njegovi raznolikosti. Oplov edinstven sistem Flex-Fix® omogoča pritrditev tovora na stranice. Jermeni so drsni, da zagotavljajo večjo prilagodljivost pritrditve tovora.

Izrazit videz Futuristična zasnova Opel Vivara je elegantna in hkrati funkcionalna, z značilno veliko streho kabine, dinamičnimi žarometi in kromiranim drogom na okrasni maski.

Zasnova zunanjosti

Zasnova zunanjosti
Z dinamično zasnovo sprednjega dela, zunanjimi deli v barvi karoserije, platišči iz lahke kovine, notranjimi oblogami in kromiranimi detajli – Opel Vivaro, najlepši furgon na cesti z nastavljivim voznikovim sedežem in volanskim drogom, zagotavlja udobje avtomobila celotno pot. Na voljo je tudi klimatska naprava.

Zasnova notranjosti

Zasnova notranjosti
Vivaro je enako privlačen tudi v notranjosti, saj ima elegantno, a vzdržljivo oblazinjenje in tkanine, ki jih dopolnjujejo detajli z učinkom lahke kovine ali kroma.

Poleg živahnega značaja Opel Vivaro privlači tudi zaradi raznolikosti uporabe. Prostorna notranjost je zelo razgibana.

Udobje
Kabina Opel Vivara je prostorna, praktična, polna uporabnih odlagalnih predalov in ponuja novo izkušnjo vožnje s furgonom.

Prostorna kabina

Prostorna kabina
Udobna in praktična kabina Opel Vivara je odlično delovno okolje. Namestitev prestavne ročice na armaturni plošči omogoča preprosto vstopanje in izstopanje ter celo prehod iz ene strani kabine na drugo.

Servovolan, električni pomik stekel in nastavljiv voznikov sedež ter volanski drog pa ustvarijo udobje avtomobila. Seveda je na voljo tudi klimatska naprava.

Več priročnih funkcij

Več priročnih funkcij
V kabini je polno inovativnih funkcij in inteligentno vgrajenih odlagalnih predalov, vključno s predalom za drobnarije in posebej velikimi žepi v vratih. Na voljo je držalo za pijače, pod sovoznikovim sedežem pa je velik predal, ki je priročen za shranjevanje zemljevidov.

Skupno število odlagalnih predalov je 11. Selektivno zaklepanje vrat s ključem s 3 gumbi omogoča odklepanje stranskih in zadnjih vrat, ločeno od vrat kabine – med natovarjanjem in raztovarjanjem so kabina in predmeti v njej varno zaklenjeni.

Moderna tehnologija motorja
Garač, a prefinjen. Močan, a varčen. Moderni dizelski in bencinski motorji Opel Vivara so zasnovani tako, da ponujajo največjo zmogljivost in izkoristek goriva v današnjem zahtevnem svetu gospodarskih vozil.

Preberite več o izboru močnih motorjev Vivara in tipov menjalnikov Vivara, ki so na voljo.

Širok izbor

Širok izbor
Za največjo zmogljivost in varčnost v zahtevnem poslovnem okolju se vsi dizelski ter bencinski motorji v Vivarovi konjenici odlikujejo po izjemni kombinaciji varčne porabe goriva, vzdržljivosti in odličnih voznih lastnosti.

Oba motorja 2.5 CDTI sta na voljo s filtrom trdih delcev (DPF). Dizelski motorji so opremljeni z najnovejšo tehnologijo vbrizgavanja po skupnem vodu, ki ima kar nekaj prednosti: nižjo porabo goriva, velik navor pri nižjih vrtljajih za izboljšano zmogljivost in daljšo življenjsko dobo motorja, tišje delovanje ter manj izpustov.

EcoFLEX

Različice EcoFLEX
Oplova tehnologija je prijazna tako do vašega žepa kot do okolja. Opel Vivaro kombi ecoFLEX zagotavlja manjšo porabo goriva in manj izpustov CO2.

Poraba goriva pri kombinirani vožnji z motorjem 2.0 CDTI s 66 kW (90 KM) in 84 kW (114 KM) znaša samo 7,5 l/100 km, izpusti CO2 pa so zmanjšani na 199 g/km (kombinirana vožnja). Opel Vivaro kombi ecoFLEX je na voljo s kratko ali dolgo medosno razdaljo.

Filter trdih delcev dizelskega motorja

Filter trdih delcev dizelskega motorja
Dizelski motor je lahko dodatno opremljen z Oplovim vrhunskim filtrom trdih delcev: ta filter ne potrebuje vzdrževanja ali dodatkov in je okolju izjemno prijazen.

Tipi menjalnikov

Tipi menjalnikov
Standardni 6-stopenjski menjalnik zmanjša porabo goriva in hrupnost v notranjosti vozila, prestavna ročica pa je ergonomsko optimalno nameščena v sredinski konzoli.

Še več udobja, manj porabe: 6-stopenjski menjalnik Easytronic® omogoča ročno prestavljanje, ko si to želite. Na voljo kot dodatna oprema pri dizelskih motorjih 2.0 CDTI s 84 kW (114 KM) in 2.5 CDTI s 107 kW (146 KM). Vožnja z menjalnikom Easytronic® omogoča do 6 % prihranka goriva v primerjavi z ročnim menjalnikom.

Različice
Ni samo eden izmed najboljših v razredu, ampak tudi eden izmed najbolj prilagodljivih. Dolga ali kratka medosna razdalja, visoka ali nizka streha, običajna ali dvojna kabina, kesonar ali šasija s tlemi in kabino. To je Opel Vivaro. Spodaj si oglejte izbor različic modelov in predelav Vivara.

Zaprti Opel Vivaro furgon

Zaprti Opel Vivaro furgon
Na voljo v dveh višinah in z dvema medosnima razdaljama. Brez težav boste našli pravo vozilo za svoje delo. Zelo prilagodljiv zaprti Opel Vivaro furgon ponuja veliko možnosti tovornega prostora in hkrati možnost izbire med ustreznimi zadnjimi vrati, dodatnimi drsnimi vrati, različnimi predelnimi stenami, dvema medosnima razdaljama in dvema višinama.

Opel Vivaro z dvojno kabino

Opel Vivaro z dvojno kabino
Varno in varčno lahko Opel Vivaro z dvojno kabino prevaža do šest oseb in hkrati še vedno zagotavlja do 3,8 m³ tovornega prostora s standardno opremo in 3,5 m,³ z opremo Comfort, ki potnikom ponuja več prostora in udobja.

Ekipa lahko uživa v udobni vožnji v vozilu z drsnimi vrati in nastavljivimi vzglavniki, ki so del standardne opreme, medtem ko je prevoz tovora zaradi predelne stene varen in zaščiten.

Opel Vivaro kesonar

Opel Vivaro kesonar
Vzdržljiv in praktičen kesonar ponuja izjemno zmnogljivost ravnega dna z zagotovilom Oplove garancije. Je najnovejša odprta tovorna platforma za več področij uporabe.

Pod tovornim dnom ima predale z možnostjo zaklepanja za dodatnih 920 litrov varnega tovornega prostora z enostavnim dostopom.

Opel Vivaro šasija s tlemi in kabino

Opel Vivaro šasija s tlemi in kabino
Odkrijte namensko izdelano predelavo, primerno za vaše podjetje. Medtem, ko izbor vozil Opel Vivaro pokriva širok spekter potreb voznika, se vaše zahteve lahko razlikujejo. Izpolnijo jih lahko samo posebne predelave karoserije, zato izbor Oplovih gospodarskih vozil vključuje Opel Vivaro šasijo s tlemi in kabino.

Z obremenitvijo, ki je ena izmed največjih v razredu in izbiro motorjev ter z dolgo medosno razdaljo, je Opel Vivaro najboljši temelj za strokovne posege na karoseriji, ne glede na zahteve vašega posla.