Opel Vivaro Tour
Opel Vivaro Tour

Prostoren, praktičen in poln uporabnih prostorov za shranjevanje, nudi Opel Vivaro čisto novo izkušnjo vožnje za do 9 oseb.

Opel Vivaro Tour

Prostoren, praktičen in poln uporabnih prostorov za shranjevanje, nudi Opel Vivaro čisto novo izkušnjo vožnje za do 9 oseb.

Ne glede na to ali greste po sorodnike na letališče ali natovarjate prtljago vaše družine za počitnice, vam Opel Vivaro omogoča fleksibilno notranjost, ki je lahko prirejena vašim potrebam.

Prostorna kabina

Prostorna kabina
Udobna in praktična, je kabina Opel Vivaro odlično okolje za vožnjo. Opel Vivaro Combi nudi sedeže za do 9 potnikov vključno z voznikom,medtem ko Tour nudi sedeže za do 8 potnikov, pri čemer imata obe možnosti še zmeraj dovolj prostora za prtljago potnikov.

Vstop v in iz vozila je enostavno, in zaradi na armaturno ploščo nameščene prestavne ročice poteka premikanje iz ene strani kabine na drugo hitro in brez ovir.

K temu dodajte še električni servovolan ter nastavljivi voznikov sedež in volan, in dobite udobje osebnega avtomobila čez celotno potovanje. Klimatska naprava, centralno zaklepanje in električni pomik stekel so del serijske opreme različice Tour in dodatne opreme različice Combi.

Več priročnih dodatkov

Več priročnih dodatkov
Kabina je polna inovativnih dodatkov in bistrih možnosti shranjevanja, vključno z osvetljenim večjim predalom in posebej velikimi vratnimi žepi. Na voljo imate tudi držalo za pijačo in velik predal pod sovoznikovim sedežem, ki je idealen za zemljevide.

Vse skupaj je v Vivaru na voljo nič manj kot 11 prostorov za shranjevanje. Izbirno zaklepanje vrat ključa s 3 gumbi omogoča, da so vrata prtljažnika odklenjena ločeno od vrat kabine. Tako je notranjost in njena vsebina varno zaklenjena med natovarjanjem in raztovarjanjem.

Dobrodošli v svojem lastnem poslovnem razredu! Futuristični dizajn Opel Vivara je moden kakor tudi funkcionalen, z značilno visoko kabino, dinamičnimi žarometi in kromirano lestvijo maske.

Dizajn zunanjosti

Dizajn zunanjosti
S popolnoma preoblikovano masko, zunanjimi deli v barvi vozila, privlačnimi platišči, oblazinjenjem in kromiranimi podrobnostmi je kombi, ki najboljše izgleda in se najbolje prodaja, postal še boljši.

Dizajn notranjosti

Dizajn notranjosti
Vivaro je z modnim, a trpežnim oblazinjenjem in materiali, ki jih dopolnjujejo lahke kovine in kromirane podrobnosti, prav tako privlačen tudi od znotraj.

Opel Vivaro ne očara samo optično, s svojim modnim značajem, ampak tudi s vsestransko uporabo. Velikodušna notranjost je izjemno raznolika.

Najboljša vsestranskost
Od prevažanja palic za gold do rastlin za vaš vrt, vam Opel Vivaro nudi tudi spreminjajočo postavitev sedežev ki je lahko spremenjena v minutah.

S 3 vrstami sedežev lahko Opel Vivaro prevaža do 9 oseb vključno z voznikom. Model z dolgo medosno razdaljo omogoča maksimum 5,9 m3 prostornine, ko sta odstranjeni druga in tretja vrsta sedežev in lahko tako prilagodite svojega Opel Vivara vašim potrebam.

Možnost prevoza daljših predmetov

Možnost prevoza daljših predmetov
Ne glede na to ali prevažate potnike in/ali prtljago, ne rabijo biti daljši predmeti z ustrezno dodatno opremo za daljše predmete nikoli težava.

Prava fleksibilnost

Prava fleksibilnost
Opel Vivaro je na voljo z možnostjo izbire med dvema medosnima razdaljama in petimi motorji. Dodatno pa lahko še izbirate med dvojnimi krllnimi in dvižnimi vrati prtljažnika. Prav tako pa je na voljo tudi možnost drugih drsnih vrat na različici Combi. Celo postavitev sedežev vam nudi možnost, da si po svojih predstavah uredite vozilo.

Konkurenčna merila

Konkurenčna merila
Raznolikost modelov Opel Vivara ga naredi neizogibnega partnerja za različne delovne potrebe. Odvisno od modela, ki ga izberete, Combi ali Tour, imate možnost po svojih predstavah preurediti postavitev sedežev vašega vozila. Spremenite različico Tour iz postavitve 2-3-3 ali pa spremenite postavitev 3-3-3 vašega Combija.

Karkoli so vaše zahteve, je to delovno vozilo ali oseben družinski avtomobil, Opel Vivaro ima nekaj za vsakogar. Devet sedežev dolga medosna razdalja Combi nudi 2,2 m3 prostornine – kar je obilo prostora za prtljago vaših potnikov. Za povečano udobje pa je na voljo tudi s popolnoma oblazinjeno notranjostjo (dodatna oprema).

Moderna tehnologija motorja
Trdo delaven, a prefinjen. Močan, a učinkovit. Moderni dizelski in bencinski motorji so bili narejeni za nudenje maksimalne učinkovitosti in zmogljivosti.

Preberite si več o ponudbi močnih motorjev in vrst menjalnikov Vivara, ki so na voljo.

Široka ponudba

Široka ponudba
Da izpolni vsakršne zahteve po zmogljivosti, je Opel Vivaro na voljo s ponudbo 4 dizelskih motorjev s skupnim vodom in enim bencinskim motorjem. Opel Vivaro je sinonim za popolno kombinacijo zmogljivosti, zanesljivosti in voznosti.

Na primer, močan 2.0 CDTI 84 kW (114 KM) motor z odličnimi karakteristikami navora, ima porabo le 7,8 l/100 km (kombinirano).

Filter trdih delcev

Filter trdih delcev
Dizelski motorji imajo lahko po izbiri vgrajen tudi Oplov filter trdih delcev. Filtri, ki ne potrebujejo vzdrževanja, ne zahtevajo dodatkov in nudijo najboljšo zaščito okolja.

Vrste menjalnikov

Vrste menjalnikov
Serijski 6-stopenjski ročni menjalnik zmanjša porabo goriva in hrup v notranjosti vozila. Prestavna ročica pa je ergonomsko optimalno nameščena v sredinski konzoli.

Še več udobja s še manj porabe: funkcija 6-stopenjskega menjalnika Easytronic® omogoča ročno prestavljanje, kadarkoli to želite. Na voljo z dizelskima motorjema 2.0 CDTI 84 kW (114 KM) in 2.5 CDTI 107 kW (146 KM). Lahko zmanjša porabo goriva za 6 % v primerjavi z običajnim menjalnikom.

Za ljudi, prostor in stvari
Opel Vivaro ima mnogo obrazov. Lahko je elegantna limuzina, praktičen ekipni avtobus ali družinski prijatelj. Lahko je tudi mobilna konferenčna soba ali pisarna.

Izbira je povsem vaša. Spodaj preverite našo paleto različic potniškega kombija Vivara.

Opel Vivaro Combi

Opel Vivaro Combi
Vivaro Combi je eden najbolj vsestranskih vozil naokrog. Na voljo s kratko ali dolgo medosno razdaljo, je lahko enostavno in hitro spremenjen iz prostornega 9-sedežnika v 6-sedežnika z dodatnim prostorom za prtljago, brez da bi morali iz vozila odstraniti sedeža.

Combi ima na voljo dve ali tri vrste odstranljivih sedežev.Široka drsna vrata omogočajo preprost dostop do svetle in prostorne notranjosti. Svojega Combija lahko prilagodite svojim potrebam, vendar so krilna vrata na zadnjem delu vozila serijske opreme, a imate možnost dvižnih vrat.

Za dodatno praktičnost imate lahko nameščena tudi druga drsna vrata. Prednja in zadnja klimatska naprava (dodatna oprema) bo ohranjala notranjost udobno za vsa vaša potovanja.

Za stranke, ki potrebujejo večjo udobnost in večjo prostornino za prtljago je Combi na voljo v oblazinjenju celotne notranjosti (dodatna oprema).

Opel Vivaro Tour

Opel Vivaro Tour
Opel Vivaro Tour je izredno praktična, a elegantna večsedežna limuzina – primerna tako za posel kot prosti čas.

Pričakujete lahko zmogljivost osebnega avtomobila, izredno nizke ravni hrupa, izjemno prostornost in fleksibilnost. Lahko je prevonik oseb (po izbiri do 9 oseb) kakor tudi prevoznik prtljage.

Kakorkoli že, imeli boste težave pri izbiranju, ko si boste ogledali priporočila glede udobnosti in praktičnosti med Tourom in Tour Cosmom. Glede varnega prevoza otrok in namestitve otroških sedežev, se prosimo obrnite na vašega trgovca z vozili Opel.

Opel Vivaro Life

Opel Vivaro Life
Če ste si vedno želeli številčno družino v udobju, je Vivaro Life idealen za vas. Je tudi popolnoma fleksibilen. V štirih vrstah lahko ponudi do sedem sedežev celotne velikosti.

Sedeže lahko enostavno odstranite, jih spremenite v udobno posteljo, mobilno konferenčno sobo ali pa samo v udoben prostor za uživanje ob pikniku na podeželju. Ima tudi mnogo domiselnih možnosti za odlaganje. To je vaše življenje, zato kar naprej in ga uživajte.