loading

 

  ODLIČNA PALETA OSEBNIH VOZIL OPEL.    

Potrebujete vozilo, ki je obenem praktičeno, uporablja pa se lahko tako za poslovne kot tudi osebne namene? Naš širok portfelij osebnih avtomobilov nudi modele za vsako uporabo.


ADAM
Vrhunski slog, pravi značaj in obilica užitkov v vožnji. ADAM povsod pritegne pozornost.

> Izvedite več.Corsa
Dovršena, dinamična in edinstvena v svojem razredu. Opel Corsa zagotavlja varnejšo, varčnejšo in preprostejšo vožnjo.

> Izvedite več.Astra
Vznemirljiva in inovativna tehnologija je postavila nove standarde v kompaktnem razredu. Obe različiči sta mojstrovini nemške tehnologije.

> Izvedite več.Crossland X
Odlikujejo ga izjemna prilagodljivost, vrhunske inovacije in prepričljiva oblika. Uživajte v prvorazrednih materialih, intuitivnem vodenju in za SUV-je značilnem višjem položaju sedežev.

> Izvedite več.Mokka X
Inovativna Mokka X združuje drzno vožnjo športno-terenskega vozila z učinkovitostjo kompaktnega avtomobila. Pred vami je preprosto popoln šprotni terenec.

> Izvedite več.
Grandland X
Oplov največji SUV z ostrimi linijami, mišičastim videzom in športno odločnostjo kar kliče po pustolovščinah. Najboljša izbira za tiste, ki hočejo več prostora.

> Izvedite več.Insignia
Insignio odlikujejo izjemna prefinjenost, dovršeni razvedrilno - informacijski sistemi, odzivnost ter učinkovitost nemškega avtomobila. Naš najprestižnejši model navdušuje tudi s po meri izdelano notranjostjo ter bogato paleto izbranih materialov.

> Izvedite več.Zafira
Zafira združuje vse kar potrebuje sodoben avto: varnost, zanesljivost in prostorno salonsko notranjost. Je torej okretno vozilo, ki nudi vsestranskost s katero boste z lahkoto opravili vse obveznosti.

> Izvedite več.Opel Combo LifeCombo Life
Udoben, praktičen, zanesljiv in varčen Combo Life navdušuje z odličnim upravljanjem in nizkimi stroški servisiranja.
  
> Izvedite več.Vivaro kombi
V Vivaru je varnost na prvem mestu. Zmogljive tehnologije skrbijo, da se bo v vsestanskem kombiju odlično počutilo do devet potnikov.

> Izvedite več.

Na vrh